Tandblekning – Skaffa Vita Tänder

Att se bra ut är ett måste för att lyckas med dejting. Utseendet behöver inte alltid bestå i kläder, smycken, accessoarer utan kan vara i leendet. Du kan lyckas om du har gula tänder, men visst ökar chanserna betydligt om du har ett leende med lika vita tänder som Hollywood-kändisar.

Bleka tänderna kan du göra hos din tandläkare, eller genom att beställa hem ett paket. Metoderna fungerar på samma sätt. Du får en bettskena och blekgel. Efter några dagars användning (du har inte i bettskenan hela tiden) får du vitare tänder. Så enkelt är det och så snabbt går det.

Så, vänta inte längre. Beställ tandblekning hem till dig ifrån någon av följande 2 Svenska företag.

Easewhite.se (295 kr)

Simplesmile.se (395 kr)

Allmänna råd om tandvård

Om du tar hand om dina tänder kommer det att löna sig i längden. Tandborstning dagligen morgon och kväll kombinerat med ett litet sockerintag ger färre syraangrepp på tänderna och därmed färre besök hos tandläkaren. Du kan själv göra en hel del för att minska risken för karies och andra tandrelaterade problem, om du vårdar dina tänder noggrant. Att småäta under dagen är bland det sämsta du kan göra. Då utsätter du tändernas emalj för ständiga syraattacker och då kan tänderna aldrig repa sig, vilket leder till stor risk för karies. En visit hos din tandläkarklinik då och då ökar också chanserna för att motverka eventuella kariesangrepp i tid.

Om daglig tandvård
Daglig tandvård är utgångspunkten för att dina tänder ska slippa hål. Tandborstning morgon och kväll med fluortandkräm och lämplig tandborste är utgångspunkten i preventiv tandvård, gärna i kombination med tandtråd åtminstone på kvällen. Du kan också köpa speciella fluorsköljmedel som effektivt skrämmer eventuella kariesbakterier på flykten. På köpet brukar munsköljmedel ge dig en fräsch, uppfriskande andedräkt. Utöver tandborstning och tandläkarbesök är det en god idé att kontrollera tänder och tandkött med jämna mellanrum. Rådfråga din tandläkare vid frågor eller funderingar.

Att välja rätt tandkräm
Det finns en uppsjö av olika sorters tandkrämer i affärerna. Fluor stärker tänderna, så kontrollera att den tandkräm du köper innehåller fluor (vilket de flesta tandkrämer innehåller idag). Det förekommer även tandkrämer innehållande slipmedel, där vitsen är att tandkrämen effektivt ska ta bort de flesta beläggningar eller missfärgningar. En liten varning dock för användandet av dessa tandkrämer. Ibland uppnås ingen estetisk förbättring och emaljen kan dessvärre också skadas i de fall man brukar slipmedelstandkräm.

Estetisk tandvård för ett vackrare leende
Om du är ute efter ett snyggt, vitt leende och jämna, fina tänder kan du använda sig av så kallad estetisk tandvård. Estetisk tandvård betyder att man tar hjälp av exempelvis metoder som tandblekning, skalfasader eller tandkorrigering (tandställning) för att uppnå ett önskvärt estetiskt resultat. Vissa behandlingar kan du själv utföra hemma, till exempel vissa sorters tandblekning. Vissa behandlingar måste däremot göras av din tandläkare, till exempel tandblekning med laser, tandkorrigering eller fastsättning av skalfasader och porslinsinlägg.