Shopping

Se bra ut när du dejtar, lukta gott och ge det rätta intrycket

För att lyckas med dejtandet är det många faktorer som du behöver lyckas med. Det är faktiskt mer än personkemin som avgör om ni två ska bli en eller ej. Att ha på sig rätt kläder och accessoarer är viktigt. Även annat kring shopping är viktigt, eftersom det lätt blir ett ämne man pratar om. Här kommer några allmänna råd, tips och info kring shopping och hur du få råd att handla de sakerna du vill.

En inledning om att handla på internet

Det blir allt mer vanligt förekommande att man som konsument gör valet att handla online. Det är inte så underligt. Det är smidigt, du kan sitta i lugn och ro där du själv önskar och ingående jämföra produkter och jämföra priser. Nästa webbutik är aldrig längre än ett klick bort. Butiker på webben har alltid öppet. Shoppa när du vill! Den som vill kan givetvis även först gå igenom utbudet på nätet för att slutligen utföra själva köpet i den fysiska affären.

Att resa blir mer och mer populärt och en bra inledning på kärleken

En shoppingtyp som växt sig stark på internet är bokning av resor och upplevelser av allehanda sorter. Det kan vara golfresor, spa-upplevelser eller liknande upplevelser i Sverige som till exempel bussturer eller biljettbokningar. Många bokar även sina utlandsresor genom reseförmedlare på internet. Jämför rutter och priser enkelt och smidigt. Välj bland Turkietresor, Spanienresor, Greklandsresor… All-inclusive eller inte, i enlighet dina egna krav.

En mobiltelefon är en accessoar som det lätt pratas om

Med internets hjälp kan du enkelt jämföra mobiltelefoners priser hos olika butiker. Ibland kan det vara smidigt att använda sig av en sökagent (exempelvis Pricerunner) vid inhämtandet av informationen. Du kan då enkelt jämföra priser för mobiltelefoner, fraktpriser liksom leveranstider för olika e-butiker. Via sökagenten hittar du ofta också teknisk produktinformation, ser bilder på objekten samt läsa recensioner angående dem. Ofta visas dessutom aktuell lagerstatus hos butikerna i fråga.Via internet kan du också smidigt sända SMS, köpa SMS-tjänster eller tanka din mobiltelefons kontantkort.

Att sporta är något som de flesta gör och gärna vill att sin partner ska göra

Många väljer också att köpa sin sportutrustning på webben. Jämför priser på skor, gym, golfutrustning eller löpband. Fördelarna även i detta fall är givetvis tacksamheten i att ha möjlighet att shoppa när man önskar, i stort sett var man vill. Snabbt och bekvämt!

Smycken är en accessoar som inte ska glömmas

Ett snyggt smycke ger dig en extra dimension som gör dig ännu mer attraktiv. Men var försiktig i dina val så att det inte ger motsatt effekt. Klicka här för att fortsätta läsa om smycken och hur det påverkar ditt intryck.

Så får du råd att köpa det du vill

Finns det några tips angående hur man kan få pengarna att räcka till? Ja, shopping är ju knappast gratis. En metod att tjäna pengar att spendera på shopping är att bygga en blogg eller hemsida, se till att den blir riktigt välbesökt så att du förhoppningsvis kan dra in pengar via olika annonsörer på sajten. Långt ifrån lika fort och enkelt som det kan låta, men tänkbart om man lyckats hitta ett område med passande målgrupp för annonserna. Det finns många olika affiliatenätverk som erbjuder sådan annonsering. Ett annat sätt att få lite extra pengar, även om det är en lösning på kort sikt, är att ansöka om ett lån. Lån kan även de snabbt och enkelt ansökas om via webben och se till att jämföra även låneinstituten sinsemellan för bästa möjliga lånevillkor. Var också noga med att läsa igenom villkoren för lånet. Den mer våghalsige kan även (förhoppningsvis) tjäna pengar på nätet genom att delta i en runda poker, casino eller vadslagning. Ett mer riskfyllt val förstås, men tycker man det är roligt med spel kan det möjligen ändå vara något…

Mer om att ge ett bra intryck

Ett bra intryck är väl de flestas mål. Och det finns faktiskt saker att tänka på när det gäller att göra ett gott intryck på sin dejt. Utgångspunkten är att ett gott intryck skapar ett positivt och bestående avtryck i den andres minne. Hur går man då tillväga för att göra ett bra intryck på den andre? Inledningsvis kanske vi bör skilja på möten ”irl” och genom andra medier såsom exempelvis webben. Det är nästan samma saker man bör ha i åtanke, med den största skilllnaden att på internet har du (oftast) bara text att ta till för att göra ett gott intryck. Detsamma gäller följaktligen även samtal över till exempel telefon, då med skillnaden att du endast har rösten till din hjälp när det gäller att skapa ett gott intryck. Överlag kan man hur som helst ge följande tips när det handlar om att göra ett gott intryck på den man är intresserad av: Prata eller skriv inte bara om dig själv! Ingen vill prata med en person som är alltför ego-centrerad. Var därför en bra lyssnare. Ställ uppriktiga, intresserade frågor till den andre. Var även ärlig i vad du berättar om dig själv. Tänk på det som brukar kallas ”vett och etikett” liksom ”netikett”. Eftersträva att vara så naturlig som det bara går. Ha inte för bråttom. Någon som verkar alltför desperat kan ha en avskräckande effekt. Överraskningar går alltid hem, även om det enbart handlar om en liten gåva såsom en blomma eller choklad. Om du inte vågar lämna över det själv, så finns det alltid blomsterbud… Ge och ta komplimanger. Alla uppskattar en komplimang! Att visa tacksamhet är bra och brukar uppskattas av de flesta. Glöm inte bort romantiken. Föreslå romantiska aktiviteter! Kanske en picknick utomhus? En romantisk promenad ihop? En middag med tända ljus? Träffas ni i verkligheten är det dessutom viktigt att ha i åtanke att man bör utstråla självförtroende och harmoni. Att skratta och se glad ut gör sällan skada… Vem vill dejta en sur och trist person? För övrigt bör man naturligvis vara hel och ren och se välvårdad ut. Visa dig gärna lite extra hövlig: Vid restaurangbesök kan man exempelvis dra ut stolen åt den andre, hjälpa henne av med jackan, betala för måltiden… Med allt det här i åtanke har du genast ökat dina möjligheter till att göra ett gott intryck på den du är intresserad av!