Romantisk Weekend

Planerar du att ta en resa med din käresta? Att ta en romantisk weekend, går det att göra till många fantastiska platser i världen. Läs guiden nedan, du får reda på massor av bra att veta och resemålstips för dig som letar efter en otroligt underbar helg tillsammans med din kärlek.

Vilka resemål är mysiga?

Det finns ofantligt många mysiga resemål. Mycket beror på vilket hotell man väljer, dock så spelar givetvis  årstid, plats, land m.m. in i bilden på hur mysigt ett resemål är. Men några av de mest populära weekend-resemålen är följande

Vilka är de mest romantiska hotellen?

I Sverige

Utomlands

Vilken resetyp ska jag ta?

Det mest bekvämliga och populära brukar vara att flyga om du ska längre bort. Är du inom Sverige kan en bilresa passa perfekt, glöm dock inte att kolla tåg-alternativen som är väldigt bra i vårt land. Att åka båt är också ett alternativ under sommaren som många uppskattar.

Länkar för att läsa mer

Flybolag

Hyrbilsuthyrningsföretag

Vad är viktigt för att tänka på för att få en lyckas romantisk weekend?

Så många saker finns det faktiskt inte att tänka på men en viktig sak är att acceptera saker som inte blir som de ska. T.ex. att ni ska få vin på rummet men inte får det. Låt inte små saker förstöra eran underbara helg. Lämna också jobb, krångel och liknande hemma, ta helgen till att slappna av, njuta och ha roligt till 100%.

Fler sidor att besöka

Bedfinder

Bokahotell.se

Brussels Airlines

CarDelMar

Choice Hotels

DFT Travel

Dansommer

Doodle

Finnair

Flygresor.se

Flygvaruhuset

Fritidsresor

Holiday Autos

HotelClub

HotelConnect

HotelSpecials

Hotels.com

Kelkoo

MrJet

Novasol

RatesToGo

STS Alpresor

Scandic

Scandlines

Seat 24

Sembo

Skytours

Stena Lines

Supersavertravel.se

Ving

LastMinute.com